• Een unieke Prinsjesdag

  "Prinsjesdag is dit jaar anders dan anders. Het is voor het eerst dat een demissionair kabinet verantwoordelijk is voor de troonrede en de miljoenennota", aldus Brigitte van der Burg.

  Lees verder
 • NBBU sceptisch over initiatiefwet payrolling

  SP, Groen Links en PvdA hebben aangekondigd met een initiatiefwet te komen rondom payrolling. Met die wetgeving willen ze de rechten van payrollkrachten gelijkstellen aan die van werknemers in dienst van de opdrachtgever. Dit toont eens te meer dat er heel veel onduidelijkheid bestaat over de dienstverlening payroll.

  Lees verder
 • "Vernieuwingen zijn hard nodig"

  "De werkgevers en vakbonden hebben met hun spaakgelopen polderoverleg een oude traditie in ere gehouden. Geen sociaal akkoord immers zonder trammelant. Toch blijft het spijtig, want de arbeidsmarkt vraagt om broodnodige veranderingen."

  Lees verder
 • Training: Innoveer je verdienmodel

  De flexmarkt is volop in beweging. Mede door wetgeving en nieuwe technologieën ontstaan allerlei kansen en mogelijkheden voor nieuwe verdienmodellen. Welke kansen liggen er en hoe verzilver je die?

  Lees verder

Cursussen en bijeenkomsten

 • CURSUS

  Workshop Loonbegrip vakantiedagen & ADV/ATV - Ridderkerk

  Wat hebben piloten in Europa te maken met het nieuwe loonbegrip voor vakantiedagen? Zoek de verschillen: ADV en ATV. Er zijn verschillende manieren voor het berekenen van ADV en ATV. Hoe gaat u hiermee om? Voor diegenen die zich willen verdiepen in de recente wijziging van het loonbegrip vakantiedagen en de verschillende berekeningsmethodes voor ADV/ATV.

  25 september 2017 14:00 uur

  Ridderkerk

  NBBU

  5

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Training Telefonische Acquisitie

  Hoe kunt u zich in positieve zin onderscheiden van de massa? Bij het telefonisch afspraken maken gaat het daarom. Klanten hebben het te druk om 'zomaar' afspraken in te plannen. Daarnaast zijn ze zeer ervaren in het afwimpelen van aanbieders. In deze tweedaagse training leert u hoe u kort maar krachtig duidelijk maakt wat het voordeel voor de klant is om tijd in u te investeren. U leert effectieve gesprekstechnieken die u gaan helpen uw agenda te vullen met meer en kwalitatief betere afspraken.

  26 september 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB Cursus en Training

  15

  € 495

  Aanmelden
 • BIJEENKOMST

  Netwerkbijeenkomst Co-creating Network

  Ligt uw hart bij de publiek private samenwerking? Dan zijn we op zoek naar u. Op dinsdag 26 september 2017 organiseert de NBBU van 14.00 tot 16.00 uur een netwerkbijeenkomst voor leden die geïnteresseerd zijn in betrokkenheid en deelname aan het Co-creating Network, dat de NBBU speciaal voor zijn leden heeft opgericht.

  26 september 2017 14:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  16

  Aanmelden
 • CURSUS

  Intervisie Young Professional Bidmanagers (BidCom)

  Wegens succes van de intervisie voor ervaren bidmanagers, biedt Cinfield nu ook voor Young Professional bidmanagers een platform voor intervisie en ontwikkeling. Deze community heeft tot doel uw bidmanager(s) te laten leren van collega bid- en tendermanagers uit andere branches door op regelmatige basis ervaringen en kennis te delen.

  26 september 2017 17:00 uur

  Bussum

  Cinfield

  € 236

  Aanmelden
 • CURSUS

  NIMA Sales B Accountmanagement - avondopleiding

  Deze avondopleiding NIMA Sales B Accountmanagement is een hbo-opleiding gericht op het verder uitdiepen van klantrelaties en bijbehorende verkoopprocessen. Menig commercieel directeur, salesmanager of key accountmanager heeft met deze opleiding de basis gelegd voor een glansrijke carrière binnen het commerciële domein. Na de opleiding doet u examen bij het erkende NIMA-instituut. De opleiding bestaat uit 16 avonden.

  27 september 2017 19:00 uur

  Utrecht

  Move the Crowd

  15

  € 1450

  Aanmelden
 • CURSUS

  NIMA Sales B Verkoopleiding - avondopleiding

  Deze avondopleiding NIMA Sales B Verkoopleiding is een hbo-opleiding gericht op het professionaliseren van uw verkooporganisatie. Naast uw verantwoordelijkheid voor het behalen van het verkoopbudget bent u tevens gericht op het smeden van een hecht en professioneel verkoopteam. Na de opleiding doet u examen bij het NIMA-instituut. De opleiding bestaat uit 16 avonden.

  27 september 2017 19:00 uur

  Utrecht

  Move the Crowd

  15

  € 1450

  Aanmelden
 • CURSUS

  Het verkopen van de prijs - avondworkshop

  Klanten vragen regelmatig om korting, maar korting geven heeft niets te maken met verkopen. Toch ligt de druk om klanten te winnen bij u. En daar kunt u op verschillende manieren mee omgaan. Hoe? Dat leert u in deze workshop: Marge behouden en tevreden klanten krijgen. Klanten die terugkomen en uw toegevoegde waarde erkennen.

  28 september 2017 19:00 uur

  Zaltbommel

  Move the Crowd

  25

  € 70

  Aanmelden
 • CURSUS

  NIMA Sales A - avondopleiding

  Tijdens deze avondopleiding NIMA Sales A leert u alle facetten van het verkoopvak. De opleiding zorgt voor een stevig theoretisch fundament waarop alle benodigde vaardigheden worden gebouwd om écht uit te blinken in de commerciële branche. Naast de theorie wordt veel aandacht besteed aan het voeren van het verkoopgesprek. Na de opleiding doet u examen bij het erkende NIMA-instituut. De opleiding bestaat uit 16 avonden.

  28 september 2017 19:00 uur

  Amsterdam

  Move the Crowd

  16

  € 1450

  Aanmelden
 • CURSUS

  NIMA Sales B Accountmanagement - dagopleiding

  Deze dagopleiding NIMA Sales B Accountmanagement is een hbo-opleiding gericht op het verder uitdiepen van klantrelaties en bijbehorende verkoopprocessen. Menig commercieel directeur, salesmanager of key accountmanager heeft met deze opleiding de basis gelegd voor een glansrijke carrière binnen het commerciële domein. Na de opleiding doet u examen bij het erkende NIMA instituut. De opleiding bestaat uit 8 hele dagen.

  30 september 2017 09:30 uur

  Utrecht

  Move the Crowd

  15

  € 1450

  Aanmelden
 • CURSUS

  NIMA Sales B Verkoopleiding - dagopleiding

  De opleiding NIMA Sales B Verkoopleiding is een hbo-opleiding gericht op het professionaliseren van uw verkooporganisatie. Naast uw verantwoordelijkheid voor het behalen van het verkoopbudget bent u tevens gericht op het smeden van een hecht en professioneel verkoopteam. Na de opleiding doet u examen bij het NIMA instituut. De opleiding bestaat uit 8 hele dagen.

  30 september 2017 10:00 uur

  Utrecht

  Move the Crowd

  15

  € 1450

  Aanmelden
 • CURSUS

  Omgaan met grensoverschrijdend gedrag en agressie

  Is het contact met uitzendkrachten en inleners doorgaans een van de prettige kanten van uw werk? Dat is mooi. Bent u ook voorbereid op een minder prettige situatie? Er zijn situaties denkbaar waarin het gedrag van de ander onredelijk, eisend of claimend wordt. Sommigen vertonen in bepaalde situaties agressief gedrag, waardoor u zich zelfs bedreigd kunt voelen. Het is belangrijk dat u goed kunt omgaan met dergelijk gedrag en weet wat u (niet) te doen staat. Dat leert u in deze maatwerktraining.

  2 oktober 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB C&T

  15

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Loonstrook lezen en loonberekeningen begrijpen - Amersfoort

  Bent u voldoende in staat om de loonstrook uit te leggen aan uw flexkracht? Hoe leg je de complexe theorie achter de WAS en de ET-regeling uit aan de uitzendkracht? Leer tijdens de workshop wat de wetgeving en cao hebben bepaald ten aanzien van de loonstrook en begrijp alle berekeningen op de loonstrook.

  2 oktober 2017 14:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  11

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Opleiding: Best Value B-certificaat

  Best Value is het gedachtegoed van de Amerikaanse professor Dean Kashiwagi en zorgt voor het zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen van projecten en/of inkooptrajecten. Hoe Best Value precies werkt en wat het effect is voor jouw verkooporganisatie leert u in deze opleiding. De opleiding omvat 5 dagdelen op twee aaneengesloten dagen.

  5 oktober 2017 09:00 uur

  Nijkerk Gld

  Cinfield

  16

  € 1276

  Aanmelden
 • CURSUS

  Succesvolle doorgroei van uw onderneming

  De flexmarkt laat weer groei zien. Omzetstijgingen en verhoging van het aantal uitzenduren zijn ook merkbaar bij NBBU-leden. Dus tijd om u te prepareren op de toekomst. Uw bedrijfsactiviteiten zijn toegenomen in omvang en diversiteit. Maar levert elke activiteit wel genoeg op? Moet u zich specialiseren? Voldoet uw organisatiestructuur nog? Deze cursus is gericht op uitdagingen waar een groeiende onderneming voor staat. De cursus bestaat uit 4 dagdelen en wordt gegeven op 5 en 12 oktober 2017.

  5 oktober 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB C&T

  12

  € 495

  Aanmelden
 • CURSUS

  Sociale media voor beginners

  U zou graag aan de slag gaan met sociale media en het inzetten voor uw onderneming. Misschien hebt u zelfs al accounts aangemaakt op LinkedIn, Twitter of Facebook. Maar u hebt geen idee hoe het nu verder moet. Wie ziet wat? Waar zijn alle knoppen voor? Wat moet u erop zetten en wanneer? Hoe genereert u de goede respons?

  5 oktober 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB Cursus en Training

  8

  € 295

  Aanmelden
 • CURSUS

  Innoveer je verdienmodel

  De flexmarkt is volop in beweging. Mede door wetgeving en nieuwe technologieën ontstaan allerlei kansen en mogelijkheden voor nieuwe verdienmodellen. Deze training is bestemd voor flexorganisaties (directie/MT) die meer willen verdienen aan hun toegevoegde waarde en willen weten hoe ze dit aanpakken. Welke kansen liggen er en hoe verzilver je die? Wat zijn de te nemen stappen? Deze training vloeit voort uit onze samenwerking met Nyenrode en omvat drie middagsessies en een terugkomdag.

  5 oktober 2017 13:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  4

  € 1650

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Loonstrook lezen en loonberekeningen begrijpen - Heerenveen

  Bent u voldoende in staat om de loonstrook uit te leggen aan uw flexkracht? Hoe leg je de complexe theorie achter de WAS en de ET-regeling uit aan de uitzendkracht? Leer tijdens de workshop wat de wetgeving en cao hebben bepaald ten aanzien van de loonstrook en begrijp alle berekeningen op de loonstrook.

  5 oktober 2017 14:00 uur

  Heerenveen

  NBBU

  14

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Het verkopen van de prijs - avondworkshop

  Klanten vragen regelmatig om korting, maar korting geven heeft niets te maken met verkopen. Toch ligt de druk om klanten te winnen bij u. En daar kunt u op verschillende manieren mee omgaan. Hoe? Dat leert u in deze workshop: Marge behouden en tevreden klanten krijgen. Klanten die terugkomen en uw toegevoegde waarde erkennen.

  5 oktober 2017 19:00 uur

  Zwolle

  Move the Crowd

  21

  € 70

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workhop Loonstrook lezen en loonberekeningen begrijpen - Nieuwerkerk a/d IJssel

  Bent u voldoende in staat om de loonstrook uit te leggen aan uw flexkracht? Hoe leg je de complexe theorie achter de WAS en de ET-regeling uit aan de uitzendkracht? Leer tijdens de workshop wat de wetgeving en cao hebben bepaald ten aanzien van de loonstrook en begrijp alle berekeningen op de loonstrook.

  9 oktober 2017 14:00 uur

  Ridderkerk

  NBBU

  12

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Sales in vogelvlucht - avondworkshop

  In deze workshop nemen we u mee langs de belangrijkste issues van sales. We staan stil bij verschillende koopgedragingen van klanten en bij de daarbij behorende verkoopmethodiek. Daarnaast komen de meest voorkomende onderwerpen op het gebied van sales aan bod die ervoor zorgen dat een potentiële klant ook een betalende klant wordt.

  9 oktober 2017 19:00 uur

  Zaltbommel

  Move the Crowd

  25

  € 70

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Loonstrook lezen en loonberekeningen begrijpen - Weert

  Bent u voldoende in staat om de loonstrook uit te leggen aan uw flexkracht? Hoe leg je de complexe theorie achter de WAS en de ET-regeling uit aan de uitzendkracht? Leer tijdens de workshop wat de wetgeving en cao hebben bepaald ten aanzien van de loonstrook en begrijp alle berekeningen op de loonstrook.

  10 oktober 2017 14:00 uur

  Weert

  NBBU

  10

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Betere teamleider in uw groeiende onderneming

  Nu het in de flexbranche weer beter gaat, moeten wij ons ook afvragen of we wel volledig op de toekomst zijn voorbereid. Of ook de (huidige en toekomstige) teamleiders beschikken over de instrumenten om zich te kunnen manifesteren als een echte leider, als mogelijke vestigingsmanager of misschien zelfs als opvolger van de huidige eigenaar. De cursus bestaat uit 4 dagdelen en wordt gegeven op 11 en 18 oktober 2017,

  11 oktober 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB C&T

  12

  € 495

  Aanmelden
 • CURSUS

  Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  12 oktober 2017 13:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  0

  € 877

  Aanmelden
 • CURSUS

  Inkoop voor verkopers en bidmanagers

  Met deze training krijgt u als bidmanager of accountmanager/verkoper inzicht in de wijze waarop inkoop georganiseerd is. Met deze inzichten begrijpt u beter hoe een aanbesteding of tender tot stand komt en hoe ju uw eigen positie kan versterken in het door inkoop bepaalde speelveld.

  26 oktober 2017 09:00 uur

  Bussum

  Cinfield

  15

  € 556

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Kostprijsberekening van A tot Z - Amersfoort

  Hoe bepaalt u het tarief aan uw klant? Zijn hierin alle relevante kosten opgenomen? Met welke keuzes kunt u uw kostprijs beïnvloeden? Deze workshop is interessant voor de uitzendondernemer, intercedent, account manager en/of consulent die met voldoende argumenten en marge het tarief voor de inlener wil kunnen bepalen.

  26 oktober 2017 14:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  11

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Seminar Starten in de Flexbranche

  Dit seminar, in samenwerking met FlexKnowledge, is een interactieve dag met als doel u te helpen met een succesvolle start als ondernemer in de Flexbranche. Het seminar gaat in op vragen als: opbouw van de kostprijs, contractvormen en aan welke eisen een onderneming in flex moet voldoen. Dit seminar is een onderdeel van het starterspakket.

  27 oktober 2017 09:30 uur

  Amersfoort

  NBBU

  19

  € 159

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Kostprijsberekening van A tot Z - Heerenveen

  Hoe bepaalt u het tarief aan uw klant? Zijn hierin alle relevante kosten opgenomen? Met welke keuzes kunt u uw kostprijs beïnvloeden? Deze workshop is interessant voor de uitzendondernemer, intercedent, account manager en/of consulent die met voldoende argumenten en marge het tarief voor de inlener wil kunnen bepalen.

  30 oktober 2017 14:00 uur

  Heerenveen

  NBBU

  13

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Training doelgericht schrijven

  Doelgerichte en overtuigende offertes schrijven; deze training leert u op een andere manier denken en schrijven, met het doel en het beoordelingskader van de potentiële opdrachtgever als uitgangspunt. Afhankelijk van uw speelveld wordt aandacht besteed aan het verschil tussen aanbestedingen van overheid en private tenders. NBBU-leden ontvangen 20% korting en betalen ? 680.

  2 november 2017 09:00 uur

  Amersfoort

  12

  € 680

 • CURSUS

  Omgaan met grensoverschrijdend gedrag en agressie

  Is het contact met uitzendkrachten en inleners doorgaans een van de prettige kanten van uw werk? Dat is mooi. Bent u ook voorbereid op een minder prettige situatie? Er zijn situaties denkbaar waarin het gedrag van de ander onredelijk, eisend of claimend wordt. Sommigen vertonen in bepaalde situaties agressief gedrag, waardoor u zich zelfs bedreigd kunt voelen. Het is belangrijk dat u goed kunt omgaan met dergelijk gedrag en weet wat u (niet) te doen staat. Dat leert u in deze maatwerktraining.

  2 november 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB C&T

  15

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Aanbestedingswet voor inschrijvers

  Cinfield verzorgt een training waarbij u als bidmanager of accountmanager/verkoper inzicht krijgt in de wet- en regelgeving. Met deze inzichten kunt u zowel voorafgaand aan de publicatie als tijdens de offertefase uw eigen positie helpen versterken en uw winkansen verhogen.

  3 november 2017 09:00 uur

  Bussum

  Cinfield

  € 556

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Kostprijsberekening van A tot Z - Ridderkerk

  Hoe bepaalt u het tarief aan uw klant? Zijn hierin alle relevante kosten opgenomen? Met welke keuzes kunt u uw kostprijs beïnvloeden? Deze workshop is interessant voor de uitzendondernemer, intercedent, account manager en/of consulent die met voldoende argumenten en marge het tarief voor de inlener wil kunnen bepalen.

  7 november 2017 14:00 uur

  Ridderkerk

  NBBU

  15

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Sociale media voor gevorderden

  U bent al vertrouwd met het gebruik van sociale media: LinkedIn, Twitter, Facebook (voor zakelijk gebruik). Maar u zou er graag meer uit willen halen. Een betere match met nog meer flexkrachten kunnen krijgen. Hoe werkt dat met adverteren? Hoe kan ik offline en online communicatie beter op elkaar afstemmen? En hoe laat ik het gebruik van sociale media beter aansluiten op mijn andere marketingactiviteiten?

  9 november 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB C&T

  9

  € 295

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop Kostprijsberekening van A tot Z - Weert

  Hoe bepaalt u het tarief aan uw klant? Zijn hierin alle relevante kosten opgenomen? Met welke keuzes kunt u uw kostprijs beïnvloeden? Deze workshop is interessant voor de uitzendondernemer, intercedent, account manager en/of consulent die met voldoende argumenten en marge het tarief voor de inlener wil kunnen bepalen.

  9 november 2017 14:00 uur

  Weert

  NBBU

  14

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Informatiemiddag meerwaarde van het NBBU-lidmaatschap

  Tijdens deze gratis informatiemiddag wordt u bijgepraat over de NBBU-cao en de algemene voorwaarden, de Wet werk en zekerheid, de WAS (Wet aanpak schijnconstructies) en de overgang naar de NBBU-cao. Daarnaast ontvangt u uitgebreide informatie over de diensten van de NBBU. U krijgt informatie over lidmaatschapseisen, ledenvoordeel, kenniscentrum, servicedesk en belangenbehartiging.

  10 november 2017 12:30 uur

  Amersfoort

  NBBU

  34

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop ET-regeling - Amersfoort

  Heeft u arbeidsmigranten in dienst? U maakt wellicht gebruik van de ET regeling, of u bent mogelijk van plan deze regeling toe te passen. Bij de ET regeling ruilt u bruto loon uit tegen een vrije verstrekking. In deze workshop komen alle aspecten van de ET-regeling aan de orde.

  13 november 2017 14:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  15

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Introductiecursus NBBU-cao*

  Deze cursus is uitermate geschikt voor ondernemers die recentelijk zijn toegetreden tot de NBBU en intercedenten die weinig tot geen ervaring hebben met de NBBU-cao of opgefrist willen worden met deze kennis.

  14 november 2017 13:00 uur

  Amersfoort

  12

  € 125

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop ET-regeling - Heerenveen

  Heeft u arbeidsmigranten in dienst? U maakt wellicht gebruik van de ET regeling, of u bent mogelijk van plan deze regeling toe te passen. Bij de ET regeling ruilt u bruto loon uit tegen een vrije verstrekking. In deze workshop komen alle aspecten van de ET-regeling aan de orde.

  16 november 2017 14:00 uur

  Heerenveen

  NBBU

  15

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop ET-regeling - Ridderkerk

  Heeft u arbeidsmigranten in dienst? U maakt wellicht gebruik van de ET regeling, of u bent mogelijk van plan deze regeling toe te passen. Bij de ET regeling ruilt u bruto loon uit tegen een vrije verstrekking. In deze workshop komen alle aspecten van de ET-regeling aan de orde.

  20 november 2017 14:00 uur

  Ridderkerk

  NBBU

  12

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Training Telefonische Acquisitie

  Hoe kunt u zich in positieve zin onderscheiden van de massa? Bij het telefonisch afspraken maken gaat het daarom. Klanten hebben het te druk om 'zomaar' afspraken in te plannen. Daarnaast zijn ze zeer ervaren in het afwimpelen van aanbieders. In deze tweedaagse training leert u hoe u kort maar krachtig duidelijk maakt wat het voordeel voor de klant is om tijd in u te investeren. U leert effectieve gesprekstechnieken die u gaan helpen uw agenda te vullen met meer en kwalitatief betere afspraken.

  23 november 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB Cursus en Training

  15

  € 495

  Aanmelden
 • CURSUS

  Workshop ET-regeling - Weert

  Heeft u arbeidsmigranten in dienst? U maakt wellicht gebruik van de ET regeling, of u bent mogelijk van plan deze regeling toe te passen. Bij de ET regeling ruilt u bruto loon uit tegen een vrije verstrekking. In deze workshop komen alle aspecten van de ET-regeling aan de orde.

  23 november 2017 14:00 uur

  Weert

  NBBU

  15

  € 175

  Aanmelden
 • CURSUS

  Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

  Te laat betalen door debiteuren is erg vervelend. Dit kost onnodige rente en uw cashflow kan onder druk komen. Het risico dat er nooit wordt betaald neemt toe. De telefoon is een belangrijk hulpmiddel om uw vorderingen te incasseren. Hoe zorg ik dat mijn debiteuren op tijd betalen? Hoe overtuig ik een lastige klant die niet betaalt? Tijdens de training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren krijgt u antwoord.

  24 november 2017 10:00 uur

  Soest

  MKB C&T

  15

  € 375

  Aanmelden
 • CURSUS

  Intervisie Young Professional Bidmanagers (BidCom)

  Wegens succes van de intervisie voor ervaren bidmanagers, biedt Cinfield nu ook voor Young Professional bidmanagers een platform voor intervisie en ontwikkeling. Deze community heeft tot doel uw bidmanager(s) te laten leren van collega bid- en tendermanagers uit andere branches door op regelmatige basis ervaringen en kennis te delen.

  28 november 2017 17:00 uur

  Bussum

  Cinfield

  € 236

  Aanmelden
 • CURSUS

  Training verzuimbeleid

  Met de veranderende wetgeving wordt een laag ziekteverzuim steeds belangrijker voor een uitzendbureau. Onderkent u het belang al? In deze effectieve training (minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers) leren deelnemers vaardigheden hoe een verzuim- en/of inzetbaarheidsgesprek te voeren met een uitzendkracht.

  1 december 2017 09:30 uur

  Amersfoort

  NBBU

  7

  € 375

  Aanmelden
 • CURSUS

  BidCom (intervisie)

  Cinfield biedt bidmanagers met de BidCom een platform voor intervisie en ontwikkeling. Deze community heeft tot doel u als bidmanager te laten leren van collega-bid- en tendermanagers uit andere branches door op regelmatige basiservaringen en kennis te delen. Dit doen we in de vorm van intervisie, presentaties en dialoog.

  12 december 2017 17:00 uur

  Amersfoort

  Cinfield

  € 236

  Aanmelden
 • CURSUS

  Introductiecursus NBBU-cao*

  Deze cursus is uitermate geschikt voor ondernemers die recentelijk zijn toegetreden tot de NBBU en intercedenten die weinig tot geen ervaring hebben met de NBBU-cao of opgefrist willen worden met deze kennis. Leden die in de periode van 1 augustus t/m 31 oktober 2016 lid zijn geworden van de NBBU, kunnen hun kortingsvoucher gebruiken.

  15 december 2017 13:00 uur

  Amersfoort

  NBBU

  23

  € 125

  Aanmelden
 • CURSUS

  Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  10 januari 2018 13:00 uur

  Amersfoort

  NBBU i.s.m. ARTRA

  18

  € 877

  Aanmelden
 • CURSUS

  Sales in vogelvlucht - avondworkshop

  In deze workshop nemen we u mee langs de belangrijkste issues van sales. We staan stil bij verschillende koopgedragingen van klanten en bij de daarbij behorende verkoopmethodiek. Daarnaast komen de meest voorkomende onderwerpen op het gebied van sales aan bod die ervoor zorgen dat een potentiële klant ook een betalende klant wordt.

  15 februari 2018 19:00 uur

  Zaltbommel

  Move the Crowd

  25

  € 70

  Aanmelden
 • CURSUS

  Intervisie Young Professional Bidmanagers (BidCom)

  Wegens succes van de intervisie voor ervaren bidmanagers, biedt Cinfield nu ook voor Young Professional bidmanagers een platform voor intervisie en ontwikkeling. Deze community heeft tot doel uw bidmanager(s) te laten leren van collega bid- en tendermanagers uit andere branches door op regelmatige basis ervaringen en kennis te delen.

  6 maart 2018 17:00 uur

  Bussum

  € 236

 • CURSUS

  BidCom (intervisie)

  Cinfield biedt bidmanagers met de BidCom een platform voor intervisie en ontwikkeling. Deze community heeft tot doel u als bidmanager te laten leren van collega-bid- en tendermanagers uit andere branches door op regelmatige basiservaringen en kennis te delen. Dit doen we in de vorm van intervisie, presentaties en dialoog.

  13 maart 2018 17:00 uur

  Amersfoort

  € 236

 • CURSUS

  Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  21 maart 2018 13:00 uur

  Amersfoort

  NBBU i.s.m. ARTRA

  18

  € 877

  Aanmelden