Actueel Nieuws

Ledenvoordeel – Kennis/ontwikkeling

Artikel, 27 juli 2015

Emotions in Business - Klantbeleving

Het kijken naar en denken over klanten is aan grote veranderingen onderhevig. We zien het overal om ons heen. Van goede service, naar klantgericht, naar klantbeleving, zelfs naar service- of customer excellence. Er worden nieuwe standaarden gezet. Niet alleen door grote organisaties, maar ook binnen het MKB en binnen uw branche. De strijd om de klant krijgt hiermee een hele nieuwe dimensie. Emotions in Business organiseert speciaal voor NBBU-leden een speciale incompany workshop.

Meer informatie

De Harteveld Groep - Veranderende privacywetgeving

De impact van de veranderende privacywetgeving op de uitzendbranche is groot. Er moet veel worden afgesproken en geregeld en ook administratief moet er veel gebeuren. De NBBU helpt al door het verstrekken van modellen en een verwerkingsregister. Maar veel organisaties vragen zich nog af: Waar moeten we beginnen? Doen wij het wel goed? Wat voor overeenkomst moet ik sluiten? Wat moet ik doen als een werkzoekende inzage wil hebben in zijn of haar gegevens of nog erger hij of zij wil vergeten worden? De Harteveld Groep kan u als NBBU-lid op verschillende onderdelen ondersteunen.

Meer informatie

CINFIELD biedt NBBU ledenvoordeel op de volgende zaken

• Gratis aanbestedingsadvies via de Servicedesk;
• Training Aanbestedingswet 2.0 – duur van de training 1 dagdeel en voor NBBU leden geldt een korting van 20% op het cursusgeld;
• Training schrijfvaardigheden “onderscheidend schrijven” – duur van de training is 1 dag en voor NBBU leden geldt een korting van 20% op het cursusgeld;
• Training commerciële vaardigheden “zaken doen met de overheid” - duur van de training is 1 dag en voor NBBU leden geldt een korting van 20% op het cursusgeld;
• Bidmanagement advies en begeleiding bij aanbestedingen en tenders - voor NBBU leden geldt een korting van 10% op het uurtarief.

Meer informatie
Logo FlexAssets

FlexAssets biedt NBBU ledenvoordeel op de volgende zaken

• Training NBBU CAO in de praktijk
Duur van de training van 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor NBBU leden geldt een korting van 15% op het cursusgeld.
• Training commerciële vaardigheid met verkoopargumenten op NBBU lidmaatschap en NEN4400-1.
Duur van de training van 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor NBBU leden geldt een korting van 15% op het cursusgeld.
• Training acquisitie afgestemd op het NBBU lidmaatschap en NEN4400-1.
Duur van de training is 1 dagdeel van 10.00 uur tot 13.30 uur. Voor NBBU leden geldt een korting van 15% op het cursusgeld.
Alle training worden in house verzorgd. Eén op één training is mogelijk.
• Consultancy op uurbasis of op basis van een abonnement

Meer informatie

Klik hier voor andere ledenvoordelen

Ledenvoordeel: overzicht