Actueel Nieuws

Ledenvoordeel – Ondernemen/financiën

Artikel, 27 juli 2015

Arbeids- en privacyrecht

Lexence N.V. - Arbeids- en privacyrecht

De arbeidsmarkt – en in het bijzonder de flexbranche – is geen rustig bezit. Wet- en regelgeving wordt voortdurend aangepast. Lexence heeft specialisten in arbeids- en privacyrecht die u verder kunnen helpen met heldere adviezen en nuchtere oplossingen. Lexence probeert geschillen buiten de rechtszaal op te lossen, maar schroomt het voeren van procedures niet.

Meer informatie

Financiering

Credit Alliance

Elke onderneming loopt een debiteurenrisico. Vooral als u bijvoorbeeld één klant heeft waar een groot gedeelte van uw omzet vandaan komt. Het komt helaas met regelmaat voor dat een uitzendbureau noodgedwongen moet stoppen omdat grootste klant veel te laat of niet meer betaald. Credit Alliance kan u als NBBU-lid helpen op het gebied van Credit Management.

Meer informatie

Scan premiekortingen: bent u klaar voor 2018?

Voor veel uitzendondernemingen is het voordeel van premiekortingen voor ouderen en arbeidsgehandicapten een zeer wezenlijk onderdeel om de loonkosten laag te houden en de marge te verbeteren. Voor 1 januari 2018 staan er echter enkele wezenlijke veranderingen voor de SV-regelingen op stapel, die flinke impact hebben op uw bedrijfsvoering. Subsidie Partner biedt u een eindejaarscheck.

Meer informatie

Controle gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk)

Eind november kunt u, als werkgever met werknemers in dienst die verzekerd zijn voor de werknemersverzekeringen, de brief Werkhervattingskas (Whk) van de Belastingdienst op de mat verwachten. Professionals in Flex helpt ondernemingen in de flexbranche met het indienen van bezwaar. Zij controleren uw instroomlijsten op onregelmatigheden en nemen de gehele bezwaarprocedure voor hun rekening.

Meer informatie

Beperking financiële risico's

De uitzendbranche is bij uitstek een sector waar de debiteurenrisico’s hoog zijn. Om financiële risico’s te beperken heeft Graydon speciaal voor NBBU-leden voordelige pakketten ontwikkeld, met een unieke ledenkorting van 20%. Uitleners kunnen hierdoor mogelijke financiële schade tijdig beperken en verbeteren bovendien hun cashflow.

Meer informatie
Svea Finans

Voorfinanciering facturen en debiteurenbeheer

Svea Finans is specialist op het gebied van factoring en neemt uw zakelijke vorderingen over. Deze worden binnen 24 uur aan u uitbetaald.
Op het moment dat u uw facturen naar uw klant verzendt, koopt Svea Finans deze en betaalt het bedrag direct aan u uit. Zo hoeft u niet meer op uw geld te wachten en hebt u altijd de beschikking over voldoende werkkapitaal zodat u eenvoudiger nieuwe opdrachten kunt aannemen.

Meer informatie

Beperking financiële risico's

De uitzendbranche is bij uitstek een sector waar de debiteurenrisico’s hoog zijn. Om financiële risico’s te beperken heeft Graydon speciaal voor NBBU-leden voordelige pakketten ontwikkeld, met een unieke ledenkorting van 20%. Uitleners kunnen hierdoor mogelijke financiële schade tijdig beperken en verbeteren bovendien hun cashflow.

Meer informatie

Duurzaam de laagste WGA-lasten met WGA control

WGA-lasten kunnen een grote schadepost zijn voor uw organisatie. Elke (flex)medewerker die ziek uit dienst gaat of ziek wordt binnen 28 dagen na einde dienstverband, kan een WGA-schade veroorzaken voor uw organisatie van 250.000,- euro. WGA control ondersteunt uw organisatie, op basis van betalen bij succes, in bezwaar en beroep om duurzaam de laagste WGA-lasten te realiseren voor uw organisatie. Leden van de NBBU krijgen 20% korting op de dienstverlening van WGA control. Klik hieronder of lees meer op www.wgacontrol.nl.

Meer informatie
Logo Euler hermes

Credit management

Profiteer van de samenwerking met Euler Hermes Kredietverzekering. Het risico dat uw klanten uw facturen niet betalen, kan ingrijpende financiële gevolgen hebben. Hiervoor is de NBBU op het gebied van credit management een samenwerking gestart met Euler Hermes Kredietverzekering.

Meer informatie

Software

Word nu klant van HelloFlex en profiteer van unieke NBBU-ledenkorting!

HelloFlex maakt complexe sourcing processen steeds makkelijker met eenvoudig te gebruiken online tools. Tools die u helpen de juiste kandidaten te selecteren, meer werk gedaan te krijgen en betere resultaten te behalen. Met HelloFlex wordt uw werk efficiënter, makkelijker en leuker! Als NBBU-lid krijgt u nu 50% korting op HelloFlex sourcing tools.

Meer informatie
Logo easyflex nieuw

Bedrijfssoftware

Heeft u genoeg van tijdrovende administratieve processen, systemen die niet goed met elkaar communiceren en rondslingerende post-its? Breekt u bij de gedachte aan een NEN- controle het zweet uit? Easyflex biedt zeer betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software waar u op kunt vertrouwen. Met Easyflex kiest u voor een brede basis met zeer veel mogelijkheden. Dankzij dit stevige fundament kunt u eenvoudig sturen op succesbepalende factoren, veel tijd besparen en meer grip krijgen op uw processen.

Meer informatie

Inlenersbeloning.com

Inlenersbeloning.com biedt u als NBBU-lid een oplossing voor een sluitend proces voor het vaststellen van de inlenersbeloning. Inlenersbeloning.com is een online software oplossing waarmee volledig wordt voldaan aan de eisen die de uitzend-cao aan u stelt.

Meer informatie

Onderneming

First2Find

First2Find is een dienst die CV’s op een intelligente manier verzamelt. De CV’s worden rechtstreeks en realtime naar de juiste intercedent gemaild. Door direct contact op te nemen weet je zeker dat je de eerste bent die toegang heeft tot dit talent. Leden van de NBBU ontvangen de eerste 6 maanden een korting van 10% op deze dienst.

Meer informatie

The Next Crowd

The Next Crowd levert (tijdelijke) Werken-bij sites met marketing ondersteuning en traffic inkoop. Deze snelle en flexibele online wervingstool zorgt voor hoge conversies in korte periode. De Werken-bij sites zijn maandelijks opzegbaar en dat maakt het ook voor de kleinere organisaties mogelijk om een eigen Werken-bij site te lanceren. Speciaal voor NBBU leden biedt The Next Crowd, bij afname van een Werken-bij site, een eenmalige workshop aan (van een dagdeel) waarin enkele belangrijke online wervings & recruitment tips worden gegeven.

Meer informatie

Gratis check van uw autoregeling!

Mobiliteit is belangrijk, maar kost ook veel geld. In de praktijk hebben veel organisaties te weinig tijd of kennis in huis om de beste keuzes te maken als het gaat om het wagenpark. FLEETS helpt u graag kosten te besparen.
FLEETS heeft jarenlange ervaring in de autobranche en kan met professionele kennis van deze markt direct financieel voordeel voor u behalen. Zij adviseren u graag bij het aangaan van leasecontracten of de inkoop van auto’s en over uw autoregeling of mobiliteitsbeleid.

Meer informatie
Logo adcorporate

Betrokken en persoonlijke begeleiding bij bedrijfsoverdracht

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- of verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie. Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Dit blijkt onder meer uit de certificering vanuit de BOBB en aansluiting bij de DCFA. De overnameadviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Meer informatie

Klik hier voor het overzicht van ledenvoordelen

Ledenvoordeel: overzicht