• NBBU-Instapweken

    Word voor 1 oktober 2018 lid van de NBBU en ontvang een kortingsvoucher van €250,-! De zomer is een goede periode om u te verdiepen in de ontwikkeling van uw onderneming en de voordelen van een lidmaatschap bij de NBBU.

NBBU-Instapweken

Word voor 1 oktober 2018 lid en ontvang een kortingsvoucher van €250,-*!

De zomer is een goede periode om u te verdiepen in de ontwikkeling van uw onderneming en de voordelen van een lidmaatschap bij de NBBU. In een tijd van veel veranderende wetgeving en de negatieve sfeer rondom flex, doet de NBBU er alles aan om ingewikkelde wet- en regelgeving te voorkomen en flex in een positief daglicht te zetten. 

Speciale aanbieding

Word tussen 1 juli en 30 september 2018 lid van de NBBU en ontvang een voucher ter waarde van € 250,-* die u kunt besteden aan één van de cao-trainingen van de NBBU.

Zodra u zich aanmeldt als lid van de NBBU komt een van onze medewerkers bij u langs voor een audit en ontvangt u uitgebreide informatie over de diensten van de NBBU: over  lidmaatschapseisen, ledenvoordeel, trainingen, de gratis Servicedesk en over de belangenbehartiging.

Klik op onderstaande afbeelding om u direct aan te melden als lid van de NBBU

*De voucher kan enkel ingewisseld worden voor de introductiecursussen NBBU-cao die plaatsvinden in 2018 en is niet inwisselbaar voor geld.