• Word lid van de NBBU

    Als intermediair komt er veel op je af. Regels, eisen, complexe juridische en financiële zaken, in een snel veranderende wereld. Daarom is de NBBU er voor je. Wij zijn de branchevereniging in de flexbranche, voor het MKB. Op deze pagina vindt u informatie over het lidmaatschap van de NBBU. Ons advies? Word ook lid!

  • Starterspakket aanvragen

    Begint u uw eigen uitzendbureau of bent u een starter in de flexbranche? Lees hier alles over ons voordelige starterspakket Flexbranche en kom het speciale startersseminar!

    Lees verder

Bent u geïnteresseerd in het NBBU-lidmaatschap?

Vraag de gratis brochure Meerwaarde NBBU aan

Leden van de NBBU dienen contributie te betalen. 

Download de Contributieregeling 2019

De voordelen van het lidmaatschap

Ledenvoordeel

Als lid van de NBBU kunt u besparen op diverse producten en diensten, bijvoorbeeld op het gebied van verzekeringen, kennis en ontwikkeling.

Bekijk het complete aanbod
ZZP keurmerk

Kent u ons zzp-keurmerk al?

In de markt bestaat soms onduidelijkheid over de rol van de zzp-intermediair, soms met misverstanden tot gevolg. De NBBU vindt het belangrijk die onduidelijkheid weg te nemen en heeft daarom een zzp-keurmerk ontwikkeld. Doet u aan zzp-bemiddeling?

Lees meer over het zzp-keurmerk

Informatieochtend meerwaarde NBBU-lidmaatschap

In onze informatiebijeenkomsten zetten wij uiteen wat de meerwaarde is van de NBBU. Wenst u eerder informatie? Neem contact met ons op via 033-4760200 of info@nbbu.nl

Meld u aan voor de informatiebijeenkomst

Uitzendbureau starten?

De NBBU helpt u graag een succesvolle start te maken als ondernemer in de flexbranche. U kunt daarvoor bij ons een voordelig starterspakket aanvragen.

Vraag het starterspakket aan