• NBBU-Instapweken

  Word voor 1 november 2017 lid van de NBBU en ontvang €350,- korting! De zomer is een goede periode om u te verdiepen in de ontwikkeling van uw onderneming en de voordelen van een lidmaatschap bij de NBBU. In een tijd van veel veranderende wetgeving en de negatieve sfeer rondom flex, doet de NBBU er alles aan om ingewikkelde wet- en regelgeving te voorkomen en flex in een positief daglicht te zetten.

  Lees verder
 • Brochure: Meerwaarde NBBU-lidmaatschap

  Wat houdt het lidmaatschap van de NBBU precies in? Vraag vrijblijvend een gratis informatiebrochure aan.

  Lees verder
 • Begint u uw eigen uitzendbureau?

  Wilt u een uitzendbureau starten? De NBBU helpt u graag een succesvolle start te maken als ondernemer in de flexbranche. U kunt daarvoor bij ons een voordelig starterspakket aanvragen.

  Lees verder

Bent u geïnteresseerd in het NBBU-lidmaatschap?

Vraag de gratis brochure Meerwaarde NBBU aan

Leden van de NBBU dienen contributie te betalen. 

Download de Contributieregeling

De voordelen van het lidmaatschap

ZZP keurmerk

Kent u ons zzp-keurmerk al?

In de markt bestaat soms onduidelijkheid over de rol van de zzp-intermediair, soms met misverstanden tot gevolg. De NBBU vindt het belangrijk die onduidelijkheid weg te nemen en heeft daarom een zzp-keurmerk ontwikkeld. Doet u aan zzp-bemiddeling?

Lees meer over het zzp-keurmerk

Informatiemiddag meerwaarde NBBU-lidmaatschap

In onze informatiebijeenkomsten zetten wij uiteen wat de meerwaarde is van de NBBU. Wenst u eerder informatie? Neem contact met ons op via 033-4760200 of info@nbbu.nl

Meld u aan voor de informatiebijeenkomst

Uitzendbureau starten?

De NBBU helpt u graag een succesvolle start te maken als ondernemer in de flexbranche. U kunt daarvoor bij ons een voordelig starterspakket aanvragen.

Vraag het starterspakket aan