Bedrijfsvoering Nieuws

Ashley Vijverberg van E-Payroll wint FlexKennisAward 2017

Nieuws, 19 mei 2017

De FlexKennisAward is een onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft van de flexbranche. Er zijn twee awards te winnen: de NBBU-FlexKennisAward en de ABU-FlexKennisAward. Op dinsdag 16 mei konden medewerkers van NBBU- en ABU-bureaus online hun kennis testen. Ashley Vijverberg van NBBU-lid E-Payroll uit Poeldijk kwam als beste uit de test en wint de FlexKennisAward 2017. 

Unieke set met vragen

De FlexKennisAwards zijn baanbrekend. Ellen van Hierden, directeur ARTRA licht toe: “De FlexKennisAwards spelen zich volledig online af. Iedereen kan zich aanmelden en het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.” Iedere deelnemer ontvangt een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Degene die de meeste vragen foutloos beantwoordt, is de winnaar. Eindigen meerdere kandidaten met dezelfde score? Dan wint degene die in de snelste tijd de vragen foutloos heeft beantwoord.

De winnaars

Op vrijdag 19 mei 2017 is de Ashley Vijverberg door ARTRA persoonlijk bezocht en is haar de FlexKennisAward overhandigd. Naast de award ontvangt Ashley een iPad Mini en een ballonvaart.

Kennisniveau

Met de FlexKennisAwards krijgt ARTA nog meer zicht op het kennisniveau binnen de branche. Welke kennis is geborgd en welke kennis missen we? Aansluitend brengt ARTRA in juni een whitepaper uit waarin zij inzicht geeft in de kennis die beheerst en niet beheerst wordt. Iedere deelnemende organisatie kan de whitepaper gratis bij ARTRA opvragen.

Over ARTRA

ARTRA is het kenniscentrum en trainingsbureau voor de flexbranche. Met meer dan 6000 cursisten per jaar en ruim 1000 klanten, maakt ARTRA de flexbranche iedere dag een beetje beter. ARTRA biedt naast de opleiding tot het SEU-diploma, masterclasses, workshops, trainingen en opleidingen voor grote en kleine flexorganisaties in Nederland op maat. Meer informatie over ARTRA vindt u op www.artra.nl.