Actueel Nieuws

Bijeenkomst ‘De arbeidsmarkt van en voor arbeidsmigranten’

Nieuws, 5 november 2018

Werkt u met arbeidsmigranten? Wilt u met collega’s ervaringen uitwisselen én op de hoogte worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen in uw markt en vakgebied? Meld u dan nu aan voor de bijeenkomst ‘De arbeidsmarkt van en voor Arbeidsmigranten’ op donderdag 6 december 2018 van de NBBU en de ABU, die we speciaal voor onze leden organiseren.

Programma 

Hoogleraar arbeids- en migratiegeschiedenis Leo Lucassen is de keynote speaker van de middag. Hij schreef het boek ‘Vijf eeuwen migratie’, was onlangs te gast in het tv-programma Buitenhof met scherpe standpunten en weet alles over de effecten van arbeidsmigratie op onze samenleving. Hij zal voor u inzichtelijk maken hoe de toekomstige mondiale arbeidsmarkt er uitziet maar ook hoe om te gaan met maatschappelijke spanningen rondom arbeidsmigratie.

De NBBU en ABU praten u verder bij over de actualiteiten op het gebied van wet- en regelgeving en de meest recente politieke ontwikkelingen met betrekking tot het ter beschikking stellen van arbeidsmigranten.

Ook presenteren wij u de nieuwste cijfers over arbeidsmigratie in Nederland en maken een vergelijk met 2016 voor een unieke inkijk!

Kortom: een middag om niet te missen.

Aanmelden 

Meld u aan voor deze bijeenkomst via MijnNBBU (eerst inloggen)