Actueel Nieuws

Collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis voor NBBU-leden

Nieuws, 19 november 2018

Afgelopen weekend zijn de premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen 2019 bekend gemaakt door Zilveren Kruis Achmea. De NBBU heeft een collectieve zorgverzekering voor zijn leden bij Zilveren Kruis Achmea. Met dit collectieve contract, het Gezond Ondernemen, biedt u uw medewerkers voordeel en krijgt u direct toegang tot resultaatgerichte gezondheidsoplossingen met een gezonde korting.

Nieuwe premies 2019

De premie van de Basis Zeker stijgt met 6,3% naar € 126,95 per maand. Dit is de meest gekozen basisverzekering van Zilveren Kruis. De Basis Budget is € 114,95 per maand. De premies van de aanvullende verzekeringen stijgen gemiddeld met 0,7%.

Gezond ondernemen

Zilveren Kruis helpt zakelijke klanten met Gezond Ondernemen. Een totaal aanpak. Ze richten zich op ondersteuning bij het gezond houden van medewerkers. Het snel en effectief re-integreren bij verzuim, maar verzekeren ook financiële risico’s bij langdurig zieke medewerkers. Door deze aanpak wordt het verzuim lager, de kosten dalen en de medewerkerstevredenheid stijgt.

Als stevig fundament biedt Zilveren Kruis een goed collectief zorgcontract:

Gezondheidsbeleid

Ook werkt Zilveren Kruis mee aan uw gezondheidsbeleid. Ze bieden in eerste instantie inzicht, gebaseerd op relevante feiten én ervaringen uit de markt. Vanuit dit inzicht wordt samen met de werkgever gekeken wat de organisatie nodig heeft op het gebied van gezondheidsmanagement. En zoeken, Zilveren Kruis zoekt voor u uit welke gezondheidsoplossingen relevant zijn. Daarnaast bieden zij hulp bij het administreren en aanvragen van gezondheidsoplossingen.

Zilveren Kruis biedt verschillende producten om aan de slag te gaan met gezondheid op de werkvloer.  Present! Light biedt aantrekkelijke kortingen op gezondheidsoplossingen. Iedere werkgever met een collectief zorgcontract kan hier gebruik van maken. Voor organisaties die op grote schaal aan gezondheid werken is Present! een goede optie met ruim 80 gezondheidsoplossingen en vergoedingen van 50%.

Financiële risico’s

Worden uw medewerkers onverhoopt langdurig ziek? Dan kan Zilveren Kruis ook de financiële risico’s op (hoge) kosten bij langdurige uitval voor u verzekeren. Want we begrijpen en weten dat langdurige uitval hoge kosten met zich meebrengt.

Als grootste en meest complete collectieve zorgverzekeraar hebben we inmiddels al bij ruim 1000 grote en kleinere organisaties in vrijwel alle branches ervaring opgedaan met Gezond Ondernemen. Onze klanten waarderen ons omdat we samen werken aan de ambitie om medewerkers gezond en vitaal te houden.

Meer informatie over dit ledenvoordeel vindt u op MijnNBBU (eerst inloggen)

Meer informatie over de zorgverzekering vindt u op de pagina ‘Zakelijk’ van het Zilveren Kruis en u kunt met uw vragen contact opnemen met Magda van Suchtelen van G&S Assurantiën via 071-3417330 of info@gensassurantien.nl