Actueel Nieuws

Gratis workshop aanbesteden

Nieuws, 29 oktober 2018

Bent u benieuwd naar alle ins en outs over aanbesteden? Wilt u graag inschrijven op een aanbesteding maar weet u niet waar u moet beginnen? NBBU en Cinfield organiseren op woensdag 12 december 2018 een speciale gratis workshop voor NBBU-leden waarin u alles te weten komt over aanbesteden en de kansen die er liggen voor u als mkb-ondernemer.

Aan de slag!

Rick Uringa, directeur van Cinfield, verzorgt samen met Anouk van Klink, adviseur bidmanagement, een informatieve en praktische presentatie waarmee zij u in no-time een aanbestedingsexpert maken. Naast een introductie op aanbesteden gaat u tijdens de workshop direct aan de slag met het inschrijven op een aanbesteding. Er schuift ook een collega-ondernemer en NBBU-lid aan die vertelt hoe zij hun aanbestedingstraject in de praktijk hebben ervaren.

What’s in it for me?

Aan het eind van de bijeenkomst bent u volledig op de hoogte van hoe een aanbestedingstraject in zijn werk gaat en hoe u een inschrijving het beste aan kunt pakken. U gaat de deur uit met veel praktische tips en een handig stappenplan.

U maakt meer kans dan u denkt

Mkb-ondernemingen maken steeds vaker kans een aanbesteding te winnen. Jaarlijks koopt de overheid voor zo’n 60 miljard euro in. Ongeveer twee derde daarvan is bestemd voor leveringen en diensten, bijvoorbeeld van uitzendkrachten en payrollers. In juli 2016 is de herziene Aanbestedingswet van kracht geworden en in die wet zijn wijzigingen doorgevoerd die volop kansen creëren voor het mkb om mee te dingen naar overheidsopdrachten. Omvang van een organisatie, omzet en referenties zijn voortaan geen reden meer om een inschrijver uit te sluiten. Dit betekent dat de tijd gekomen is voor het mkb om zijn kansen te verzilveren.

Heeft u weinig tot geen ervaring met aanbesteden en wilt u dit veranderen? Meld u dan nu aan via MijnNBBU (eerst inloggen)!