Actueel Nieuws

Gregory Sedoc, Bert Veenstra (DSM), Alexander Stolze (Achmea) en Steven Gudde (Olympia) spreken over duurzame inzetbaarheid. Meld u aan! 

Nieuws, 3 januari 2018

Investeer in flexkrachten en verrijk uw ondernemerschap

– Duurzame inzetbaarheid in de flexbranche –

De NBBU organiseert in het kader van het project Duurzame Inzetbaarheid op dinsdag 13 februari 2018 van 13.30 uur tot 17.00 uur een bijeenkomst in Hotel van der Valk in Houten.

Meld u direct aan voor de bijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid

Programma:

We hebben een programma voor u samengesteld met een aantal inspirerende sprekers:

Bert Veenstra – Voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad van DSM

Bert Veenstra is verantwoordelijk voor leerwerktrajecten binnen het bedrijf en hij organiseert van verschillende Duurzame inzetbaarheidsprojecten.

 

Alexander Stolze – Manager Gezond werken Achmea

Veel van de uitzendondernemingen die deelnemen aan het project Duurzame Inzetbaarheid van de NBBU geven aan dat zij zorg hebben over het verzuim van flexkrachten. Alexander Stolze werkt als manager Gezond werken en preventie van verzuim bij Achmea. Achmea ondersteunt medewerkers om zelf de regie te voeren over hun vitaliteit. Zij doen dat vanuit de overtuiging dat vitale medewerkers gezonder, gelukkiger en productiever zijn. Alexander inspireert u om soortgelijke methodes toe te passen binnen uw eigen organisatie.

 

Steven Gudde – Director Bidmanagement & Business Development bij Olympia en docent arbeidstransitie aan de Hogeschool van Amsterdam

Het standpunt van Steven over het belang van Duurzame Inzetbaarheid is duidelijk: “Duurzame inzetbaarheid moet voor élke medewerker hoog op de agenda staan. Vast of uitzendkracht. Het feit dat er onderscheid wordt gemaakt tussen deze groepen medewerkers is veelzeggend en het begin van het probleem. Ik ageer daartegen. Duurzame inzetbaarheid gaat over heel veel verschillende zaken zoals: veiligheid, vitaliteit, levensstijl, opleiding en ergonomie.”

 

Voormalig atleet Gregory Sedoc

Gregory Sedoc behaalde als hordeloper in totaal dertien medailles op de NK-atletiek. Hij zette een Nederlands record neer en werd bovendien Europees kampioen op de 60 meter horden. Naast de topsport heeft Gregory zich altijd bezig gehouden met het opbouwen van een maatschappelijke carrière. Hij is nu agent in de Schilderswijk in Den Haag. Maar ook analist bij de NOS, performance coach en gastspreker door heel Nederland. Hij is altijd goed geweest in het motiveren en enthousiasmeren van anderen. Op deze kwaliteit wil hij de aandacht vestigen. Daarnaast vertelt hij over zijn tijd als individuele sprinter in een estafetteteam, waarin zijn concurrenten teamgenoten werden.

NBBU

Deelnemers van het project Duurzame Inzetbaarheid en hun flexkrachten vertellen over het belang van duurzame inzetbaarheid en welke praktische handvatten zij de afgelopen periode hebben gecreëerd.

 

Meld u aan voor de bijeenkomst Duurzame Inzetbaarheid op dinsdag 13 februari 2018