Actueel Nieuws

Meld u aan voor de Career Xperience

Nieuws, 7 september 2018

De Career Xperience is een banenbeurs / banenmarkt waar werkzoekenden uit de regio groot Amsterdam en omstreken in contact komen met werkgevers en intermediairs. Tijdens het evenement kunt u gesprek gaan met diverse werkzoekenden.

Meld u aan als exposant

De 10e editie van de Career Xperience vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 in de Johan Cruijff ArenA. Meld u aan als exposant en kom in contact met gemotiveerde werkzoekenden in tijden waarin het aanbod van personeel op de arbeidsmarkt steeds schaarser aan het worden is.

De organisatoren van het evenement verwachten ook dit jaar zo’n 2.000 enthousiaste mensen, die op zoek zijn naar een baan of stage, te mogen verwelkomen. Mensen met een (v)mbo en hbo niveau uit de gehele regio groot Amsterdam en omstreken.

Groot bereik

Vanwege de samenwerking met diverse grote partners, waaronder bijvoorbeeld Gemeente Amsterdam UWV, Monsterboard Nederland en Hogeschool Inholland, heeft Career Xperience een groot bereik binnen de juiste doelgroepen en nodigen wij iedereen met een goede motivatie en affiniteit persoonlijk uit voor een vrijblijvend bezoek aan de beurs. Zo nodigt Monsterboard alle werkzoekenden in de regio uit en zal hogeschool Inholland alle 1e, 2e, 3e én 4e-jaars studenten inroosteren voor een bezoek. De deuren zijn geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie over het evenement vindt u op de Website van Career Xperience. Hier kunt u zich ook aanmelden als exposant.