Actueel Nieuws

Meld u aan voor de Week van de Werkstress 2018

Nieuws, 14 september 2018

Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. Voor het eerst onder de vlag van OVAL. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier. De organisatie heeft een reeks aan activiteiten gepland en daagt u uit om (weer) mee te doen en om aan te sluiten bij de Week van de Werkstress. 

Wat is het doel?

Doel is dat in deze week zo veel mogelijk organisaties met hun medewerkers preventie van werkstress op de agenda te zetten door plezier op de werkvloer centraal te stellen.

Campagnebijeenkomst 15 oktober 2018

Op maandag 15 oktober 2018 organiseert OVAL van 14.00 tot 16.00 uur een exclusieve campagnebijeenkomst voor organisaties die deelnemen aan de Week van de Werkstress. Diverse experts geven dan inspiratie en concrete tools om echt aan de slag te gaan met het vergroten van werkplezier in hun organisaties. Meld u aan via info@werkstress2018.nl en reserveer deze datum dus alvast in uw agenda!

Werkplezier Top Tien

Welke tien tips zijn het meest succesvol voor het verhogen van werkplezier? OVAL onderzoekt bij een representatieve groep van werkgevers en werknemers welke tips zij al toepassen. De zoektocht naar extra Werkplezier tips brengen ze onder de aandacht tijdens de Werkplezier Tour. Tijdens de Week van de Werkstress gaan we de tips in de praktijk brengen.

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018!

Hoe gaat u preventie van werkstress in uw organisatie op de agenda zetten? Hoe verlegt u de aandacht naar werkplezier? Hoe komt u te weten welke buffers uw individuele medewerkers inzetten om werkstress tegen te gaan?

Sluit aan bij de Week van de Werkstress 2018! Laat weten wat uw plannen zijn en doe mee.

U kunt zich aanmelden via de website van de Week van de Werkstress