Actueel Nieuws

NBBU lanceert cao-app!

Nieuws, 10 januari 2018

De NBBU-cao is voortaan als app beschikbaar. Hiermee hebben u en uw uitzendkrachten altijd hun actuele arbeidsvoorwaarden bij de hand en kunnen ze online en offline raadplegen welke wijzigingen er zijn. De app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

De app is speciaal ontwikkeld voor uitzendkrachten. Hij bevat de hele NBBU-cao, inclusief alle artikelen en bijlagen en veelgestelde vragen. Dankzij een handige tool kunnen u en uw uitzendkrachten bovendien zien welke wijzigingen er zijn en krijgen ze een toelichting op de wijzigingen.

Download de app nu

Papieren versie van Cao voor Uitzendkrachten direct bij drukker te bestellen

Wilt u de Cao voor Uitzendkrachten als papieren boekje bestellen? Dan kunt u dit vanaf heden direct bij Drukkerij Peters doen.

De kosten hiervan bedragen*:
5 exemplaren: € 65,00
10 exemplaren: € 82,00
25 exemplaren: € 135,00
50 exemplaren: € 218,00
100 exemplaren: € 364,00

*prijzen zijn exclusief BTW.

U kunt direct bij de drukkerij een bestelling plaatsen door een e-mail te sturen naar info@drukkerijpeters.nl. In de e-mail geeft u aan dat het gaat om de Cao Uitzendkrachten “1 juni 2014 – 31 mei 2019” en hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Dan handelt Drukkerij Peters uw verzoek af.

Let op: de NBBU-cao voor Vaste Medewerkers is niet opgenomen in de app. Deze blijft voorlopig nog wel beschikbaar om tegen een gereduceerd tarief bij de drukker te bestellen. Dit kunt u doen via MijnNBBU (eerst inloggen).