Arbeidsmarkt van morgen Nieuws

NBBU-wedstrijd als minor op hogeschool Zuyd

Nieuws, 1 oktober 2013

Veertig HRM-studenten van Hogeschool Zuyd nemen vanaf november 2013 deel aan de wedstrijd ArbeidsmarktvanMorgen, het initiatief van de brancheorganisatie NBBU.

De wedstrijd wordt opgenomen in de minor Employability van de opleiding People and Business Management. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met het ontwerpen van nieuwe ideeën voor de arbeidsmarkt. Hierbij spelen vragen als: Wie heeft de beste ideeën voor de arbeidsmarkt van 20XX? Op welke trends speel je in? Hoe ziet de nieuwe werkende eruit?

‘Alles op z’n plaats’

Naast dit project wordt 28 november 2013 op Hogeschool Zuyd het symposium Kennis in Bedrijf georganiseerd. Dit evenement gaat over de euregionale arbeidsmarkt. “Het is fantastisch dat alles op zijn plaats valt”, zegt Ingrid Brands, lector Employability aan de Hogeschool Zuyd. Zij geeft aan dat docenten in deze minor, het lectoraat Employability en het managementteam heel enthousiast zijn over het initiatief ArbeidsmarktvanMorgen.

ArbeidsmarktvanMorgen is trots op deze samenwerking, en hoopt dat meerdere hogescholen en universiteiten de wedstrijd willen opnemen in hun opleidingen. Meer informatie? Check de website www.arbeidsmarktvanmorgen.nl of mail naar arbeidsmarktvanmorgen@nbbu.nl