Actueel Nieuws

Pak de voordelen van het NBBU-lidmaatschap

Opinie, 7 augustus 2017

Het zal niet altijd zomer zijn, bouw graanschuren, luidt een oude wijsheid. De zomer is bij ons een periode voor rust en vakantie, maar evenzeer voor bezinning en vooruitkijken. We kijken naar de toekomst en bereiden ons voor op de ontwikkelingen die we waarnemen.

Een van onze doelen is een nog groter deel van de uitzendbranche vertegenwoordigen. Deze column is daarom niet zozeer gericht aan onze achterban, maar aan potentiële nieuwe leden, die zich op kwaliteit willen onderscheiden.

We hebben onze leden veel te bieden. Denk aan onze cao, onze Servicedesk, waar u met al uw vragen terecht kunt, en onze ledenvoordelen. We maken ons in Den Haag hard voor uw belangen en richten ons op de uitwisseling van kennis. We werken aan innovaties om ons voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst en mengen ons in het maatschappelijke debat over flex, om het begrip flexwerk los te weken uit zijn onterecht negatieve frame.

Leden profiteren hiervan en nieuwe leden kunnen dat uiteraard ook. Sinds begin deze maand hebben we een mooie actie lopen. Als u voor 1 november lid wordt, ontvangt u €350,- korting, in de vorm van een voucher die kan worden besteed aan een van onze trainingen.

Na aanmelding komt een van onze medewerkers bij u langs voor een audit. Daarbij ontvangt u een informatiepakket over onze lidmaatschapseisen, de Servicedesk, belangenbehartiging, ledenvoordelen en trainingen.

Ben je nog geen lid, schrijf je dan nu in. Minder juridische kosten en tegelijkertijd het voordeel van kennisdeling en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Samen verbeteren we op deze manier de kwaliteit van de branche en treden we de toekomst met open vizier tegemoet.

Marco Bastian
Directeur NBBU