• Thema: Bedrijfsvoering

  Nieuws, nuttige informatie, interessante cases en achtergrondverhalen die u als professioneel intermediair op de arbeidsmarkt kunnen helpen bij een efficiënte bedrijfsvoering.

Hoe zorgt u dat uw flexorganisatie netjes aan alle privacyregels voldoet?

Als uitzendonderneming bent u verantwoordelijk voor correcte verwerking van persoonsgegevens van uitzendkrachten. De privacyregels worden steeds strenger en zijn momenteel sterk in beweging. Speciaal voor de NBBU-leden is er daarom nu de Handreiking Privacy: Do’s & Don’ts met persoonsgegevens in de uitzendbranche.

Handreiking privacy
 • Starten als ondernemer in de flexbranche

  Voordelig starterspakket en handige checklist

  Bij het starten van een eigen onderneming in de flexbranche komt veel kijken. Wij helpen u graag om een succesvolle start te kunnen maken. Vraag het voordelige starterspakket aan en download de handige checklist.

  Meer over starten in flexbranche

Vernieuwde raamovereenkomst aanbesteding rijksoverheid

De NBBU en ABU hebben medio 2015 samen met de Rijksoverheid overeenstemming bereikt over gewijzigde raamovereenkomsten voor uitzendorganisaties die gebruikt worden bij aanbestedingen Rijksoverheid.

Lees meer

Agenda

 • Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  7 maart 2017 13:00

  Amersfoort

  NBBU

  Aanmelden
 • Innoveer je verdienmodel

  In samenwerking met Sandra Verweij van Parbleu, verkent de NBBU innovatieve vormen van flexibiliteit op de arbeidsmarkt. In 3 middagsessies van 13.00 tot 18.00 uur krijgt u antwoord op de vraag welke interessante alternatieven u heeft voor 'uurtje factuurtje' en eenmalige bemiddelingsfees en worden u nieuwe verdienmodellen aangereikt. Deze nieuwe reeks vloeit voort uit de samenwerking mert Nyenrode die wij sinds 2010 hebben.

  13 december 2016 13:00

  Amersfoort

  NBBU i.s.m. Parbleu

  Aanmelden
 • Introductiecursus NBBU-cao

  Deze cursus is uitermate geschikt voor ondernemers die recentelijk zijn toegetreden tot de NBBU en intercedenten die weinig tot geen ervaring hebben met de NBBU-cao of opgefrist willen worden met deze kennis. DEZE CURSUS IS VOL. U kunt zich nog wél inschrijven voor de cursus van 8 april.

  5 februari 2016 13:00

  Amersfoort

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?