• Thema: Bedrijfsvoering

  Nieuws, nuttige informatie, interessante cases en achtergrondverhalen die u als professioneel intermediair op de arbeidsmarkt kunnen helpen bij een efficiënte bedrijfsvoering.

Hoe zorgt u dat uw flexorganisatie netjes aan alle privacyregels voldoet?

Als uitzendonderneming bent u verantwoordelijk voor correcte verwerking van persoonsgegevens van uitzendkrachten. De privacyregels worden steeds strenger en zijn momenteel sterk in beweging. Speciaal voor de NBBU-leden is er daarom nu de Handreiking Privacy: Do’s & Don’ts met persoonsgegevens in de uitzendbranche.

Handreiking privacy
 • Starten als ondernemer in de flexbranche

  Voordelig starterspakket en handige checklist

  Bij het starten van een eigen onderneming in de flexbranche komt veel kijken. Wij helpen u graag om een succesvolle start te kunnen maken. Vraag het voordelige starterspakket aan en download de handige checklist.

  Meer over starten in flexbranche

Vernieuwde raamovereenkomst aanbesteding rijksoverheid

De NBBU en ABU hebben medio 2015 samen met de Rijksoverheid overeenstemming bereikt over gewijzigde raamovereenkomsten voor uitzendorganisaties die gebruikt worden bij aanbestedingen Rijksoverheid.

Lees meer

Agenda

 • Workshop Dienstverlening rondom de zzp'er

  Om u op weg te helpen in deze onzekere situatie praten we u bij over de huidige situatie en waar u bij de praktische uitvoering van de dienstverlening rond zzp'ers en opdrachtgevers in uw bedrijfsvoering op moet letten, zodat u zo min mogelijk risico loopt.

  1 januari 1970 00:33

  Rosmalen

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?