• Investeer in flexkrachten en verrijk uw ondernemerschap

  Gregory Sedoc, Robert Groenenboom (Post NL), Alexander Stolze (Achmea) en Steven Gudde (Olympia) spreken op 13 februari 2018 over duurzame inzetbaarheid. Meld u aan! 

  Lees verder
 • Thema: Duurzame Inzetbaarheid

  Investeren in gezonde, flexibele en betrokken medewerkers is van groot belang. Ook voor de NBBU. Op deze pagina blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom Duurzame Inzetbaarheid en de wat de NBBU doet op dit gebied.

 • Meld u aan voor het project Duurzame Inzetbaarheid

  De NBBU is op zoek naar 40 ondernemingen voor een uniek project over Duurzame Inzetbaarheid. We geven u als NBBU-lid de exclusieve kans kosteloos daadwerkelijke stappen te zetten bij het implementeren van duurzame inzetbaarheid van uw flexkrachten.

  Lees verder

'Flex is het nieuwe vast'
Visie van NBBU-directeur Marco Bastian op de toekomst van de flexmarkt en de duurzame inzetbaarheid van flexkrachten.

Lees verder
 • Directeur Marco Bastian over het nieuwe project Duurzame Inzetbaarheid

  "Het project Duurzame Inzetbaarheid is uniek en heeft voor de deelnemers alleen maar voordelen. We zoeken nog naar ondernemingen die willen deelnemen, dus ik zou zeggen: schrijf u zo snel mogelijk in!"

  Lees de hele column

Door te investeren in gezonde, flexibele en betrokken medewerkers vergroten mensen voor zichzelf het werkplezier en werkzekerheid. Ze zijn duurzaam inzetbaar.

Meer op website MKB-Nederland

Agenda

 • Seminar Starten in de Flexbranche

  Dit seminar, in samenwerking met FlexKnowledge, is een interactieve dag met als doel u te helpen met een succesvolle start als ondernemer in de Flexbranche. Het seminar gaat in op vragen als: opbouw van de kostprijs, contractvormen en aan welke eisen een onderneming in flex moet voldoen. Dit seminar is een onderdeel van het starterspakket.

  31 maart 2017 09:30

  Amersfoort

  Aanmelden
 • Sociale media voor gevorderden

  U bent al vertrouwd met het gebruik van sociale media: LinkedIn, Twitter, Facebook (voor zakelijk gebruik). Maar u zou er graag meer uit willen halen. Een betere match met nog meer flexkrachten kunnen krijgen. Hoe werkt dat met adverteren? Hoe kan ik offline en online communicatie beter op elkaar afstemmen? En hoe laat ik het gebruik van sociale media beter aansluiten op mijn andere marketingactiviteiten?

  31 maart 2016 10:00

  Soest

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?