• Actueel

  Op deze pagina treft u een totaaloverzicht aan van ons totale cursusaanbod, alle nieuwsberichten, opiniestukken, achtergrondartikelen, en downloads.

NBBU en ABU doen onderzoek naar Flexmigranten

NBBU- en ABU-leden hebben in 2016 119.598 flexmigranten bemiddeld. Deze flexmigranten leveren door het hele land een onmiskenbare bijdrage aan de Nederlandse economie en helpen de Nederlandse productiviteit en export te behouden en te vergroten. Op verzoek van de NBBU en de ABU verrichtte onderzoeksbureau Conclusr Research onderzoek naar deze doelgroep.

Bekijk de uitgebreide resultaten van het onderzoek
 • NBBU richt Co-creating Network op

  Het netwerk vormt een efficiënt model om aanvullende middelen en kennis aan te bieden aan potentiële opdrachtgevers. De bureaus binnen de community kunnen een veel grotere bijdrage leveren aan het grote geheel dan zij als individu zouden kunnen.

  Meer informatie en aanmelden voor het netwerk?

Nog geen lid van de NBBU?
Word lid en profiteer van onze cursussen, ledenvoordelen, servicedesk en belangenbehartiging

Word lid!

Agenda

 • Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  7 maart 2017 13:00

  Amersfoort

  NBBU

  Aanmelden
 • Introductiecursus NBBU-cao*

  Deze cursus is uitermate geschikt voor ondernemers die recentelijk zijn toegetreden tot de NBBU en intercedenten die weinig tot geen ervaring hebben met de NBBU-cao of opgefrist willen worden met deze kennis. Leden die in de periode van 1 augustus t/m 31 oktober 2016 lid zijn geworden van de NBBU, kunnen hun kortingsvoucher gebruiken.

  20 januari 2017 13:00

  Amersfoort

  NBBU

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?