• Gratis advies over Duurzame Inzetbaarheid

  Grijp uw kans. De NBBU biedt vijf leden de unieke kans om deel te nemen aan een gratis adviestraject Duurzame Inzetbaarheid, waarbij u in een half jaar tijd leert hoe in uw flexkrachten duurzaam in kunt zetten en duurzame inzetbaarheid implementeert in uw eigen bedrijf.

  Lees verder
 • NBBU lanceert cao-app!

  De NBBU-cao is voortaan als app beschikbaar. Download hem nu in de Apple Store of de Google Play Store!

  Lees verder
 • Flexibel Werkt: Co-creating Network

  Deze nieuwe editie van Flexibel Werkt richt zich op samenwerking. Alle personen die een bijdrage hebben geleverd, benadrukken in een of andere vorm het belang van samenwerking.

  Lees verder

Nieuws

Meer nieuws

NBBU en ABU doen onderzoek naar Flexmigranten

NBBU- en ABU-leden hebben in 2016 119.598 flexmigranten bemiddeld. Deze flexmigranten leveren door het hele land een onmiskenbare bijdrage aan de Nederlandse economie en helpen de Nederlandse productiviteit en export te behouden en te vergroten. Op verzoek van de NBBU en de ABU verrichtte onderzoeksbureau Conclusr Research onderzoek naar deze doelgroep.

 • NBBU richt Co-creating Network op

  Het netwerk vormt een efficiënt model om aanvullende middelen en kennis aan te bieden aan potentiële opdrachtgevers. De bureaus binnen de community kunnen een veel grotere bijdrage leveren aan het grote geheel dan zij als individu zouden kunnen.

  Meer informatie en aanmelden voor het netwerk?

Nog geen lid van de NBBU?
Word lid en profiteer van onze cursussen, ledenvoordelen, servicedesk en belangenbehartiging

Word lid!

Niet gevonden wat u zocht?