• Oproep: Uitzendkrachten en pesten

  Uit onderzoek blijkt dat uitzendkrachten vaker slachtoffer zijn van pesten dan andere werknemers. Wilt u deelnemen aan het onderzoek?

  Lees verder
 • Wijzigingen WML inzake meerwerk

  De Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag wijzigt per 1 januari 2018. Dit betreft het onderwerp meerwerk (overuren). Reden voor de wetswijziging is het feit dat de WML op dit moment geen expliciete grondslag bevat voor de betaling van meeruren.

  Lees verder
 • Trends op de flexibele arbeidsmarkt

  Wat zijn de trends op het gebied van de flexibele arbeidsmarkt? Wat doen de leden van de NBBU? En hoe zien die cijfers eruit? NBBU laat het u zien op basis van cijfers van het CBS.

  Lees verder
 • Trainingen en cursussen van de NBBU

  De NBBU biedt zijn leden veel ledenvoordelen, zoals workshops en trainingen. Daarin kunt u veel kennis opdoen.

  Lees verder

Nieuws

Meer nieuws

NBBU en ABU doen onderzoek naar Flexmigranten

NBBU- en ABU-leden hebben in 2016 119.598 flexmigranten bemiddeld. Deze flexmigranten leveren door het hele land een onmiskenbare bijdrage aan de Nederlandse economie en helpen de Nederlandse productiviteit en export te behouden en te vergroten. Op verzoek van de NBBU en de ABU verrichtte onderzoeksbureau Conclusr Research onderzoek naar deze doelgroep.

Bekijk de uitgebreide resultaten van het onderzoek
 • NBBU richt Co-creating Network op

  Het netwerk vormt een efficiënt model om aanvullende middelen en kennis aan te bieden aan potentiële opdrachtgevers. De bureaus binnen de community kunnen een veel grotere bijdrage leveren aan het grote geheel dan zij als individu zouden kunnen.

  Meer informatie en aanmelden voor het netwerk?

Nog geen lid van de NBBU?
Word lid en profiteer van onze cursussen, ledenvoordelen, servicedesk en belangenbehartiging

Word lid!

Agenda

 • Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  10 januari 2018 13:00

  Amersfoort

  NBBU i.s.m. ARTRA

  Aanmelden
 • Informatieochtend meerwaarde van het NBBU-lidmaatschap

  Tijdens deze gratis informatiemiddag wordt u bijgepraat over de NBBU-cao en de algemene voorwaarden, de Wet werk en zekerheid, de WAS (Wet aanpak schijnconstructies) en de overgang naar de NBBU-cao. Daarnaast ontvangt u uitgebreide informatie over de diensten van de NBBU. U krijgt informatie over lidmaatschapseisen, ledenvoordeel, kenniscentrum, servicedesk en belangenbehartiging.

  24 november 2017 10:00

  Amersfoort

  NBBU

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?