• "Met een goede strategie wordt een knelpunt een commerciële kans"

  Niemand weet hoe komend jaar gaat verlopen. Wie had vorig jaar rond deze tijd bijvoorbeeld kunnen bedenken dat we voor de langste formatie in onze parlementaire geschiedenis stonden?

  Lees verder
 • NBBU lanceert cao-app!

  De NBBU-cao is voortaan als app beschikbaar. Download hem nu in de Apple Store of de Google Play Store!

  Lees verder
 • Breng met de NBBU een bezoek aan de Tweede Kamer

  Woensdag 7 februari 2018 ontvangt Dennis Wiersma van de VVD NBBU-leden in de Tweede Kamer in Den Haag. Meld u aan en ga met ons mee!

  Lees verder
 • Flexibel Werkt: Co-creating Network

  Deze nieuwe editie van Flexibel Werkt richt zich op samenwerking. Alle personen die een bijdrage hebben geleverd, benadrukken in een of andere vorm het belang van samenwerking.

  Lees verder

NBBU en ABU doen onderzoek naar Flexmigranten

NBBU- en ABU-leden hebben in 2016 119.598 flexmigranten bemiddeld. Deze flexmigranten leveren door het hele land een onmiskenbare bijdrage aan de Nederlandse economie en helpen de Nederlandse productiviteit en export te behouden en te vergroten. Op verzoek van de NBBU en de ABU verrichtte onderzoeksbureau Conclusr Research onderzoek naar deze doelgroep.

 • NBBU richt Co-creating Network op

  Het netwerk vormt een efficiënt model om aanvullende middelen en kennis aan te bieden aan potentiële opdrachtgevers. De bureaus binnen de community kunnen een veel grotere bijdrage leveren aan het grote geheel dan zij als individu zouden kunnen.

  Meer informatie en aanmelden voor het netwerk?

Nog geen lid van de NBBU?
Word lid en profiteer van onze cursussen, ledenvoordelen, servicedesk en belangenbehartiging

Word lid!

Agenda

 • Basisopleiding Intercedent

  De NBBU en ARTRA hebben een overeenkomst gesloten waardoor uw medewerkers de belangrijke Basisopleiding Intercedent, die opleidt tot het SEU-examen, met ledenkorting kunnen volgen. De opleiding bestaat uit drie sessies van zes uur verdeeld over zes weken.

  1 januari 1970 00:33

  Amersfoort

  NBBU i.s.m. ARTRA

  Aanmelden
 • Informatieochtend meerwaarde van het NBBU-lidmaatschap

  Tijdens deze gratis informatiemiddag wordt u bijgepraat over de NBBU-cao en de algemene voorwaarden, de Wet werk en zekerheid, de WAS (Wet aanpak schijnconstructies) en de overgang naar de NBBU-cao. Daarnaast ontvangt u uitgebreide informatie over de diensten van de NBBU. U krijgt informatie over lidmaatschapseisen, ledenvoordeel, kenniscentrum, servicedesk en belangenbehartiging.

  24 november 2017 10:00

  Amersfoort

  NBBU

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?