• Arbeidsmarkt van Morgen - 8 december 2017

    Op 8 december 2017 vond in De Lindenhof te Delft de 8e editie van de Arbeidsmarkt van Morgen plaats. Bekijk onderstaand het verslag van de dag.

  • De Arbeidsmarkt van Morgen - 23 mei 2017

    In onze succesvolle reeks de Arbeidsmarkt van Morgen organiseerde de NBBU op 23 mei 2017 opnieuw een interactief evenement voor stakeholders, prominenten en leden. Bekijk onderstaand het verslag van de dag.

Verslag van de dag

Op 8 december 2017 vond in De Lindenhof in Delft de 8e editie van de Arbeidsmarkt van Morgen plaats. Blader door onderstaand magazine voor een impressie van de dag, de sprekers en de sfeer.

Bekijk ook het programmaboek van de Arbeidsmarkt van Morgen van 8 december 2017 voor de stellingen en de achterliggende historie door Leo Witvliet.

Programmaboek Arbeidsmarkt van Morgen 8 december

 

https://readymag.com/923782

Verslag van de dag

Op 23 mei 2017 vond in DeFabrique in Utrecht de Arbeidsmarkt van Morgen plaats. Blader door onderstaand magazine voor een impressie van de dag, de sprekers en de sfeer.

https://readymag.com/764292

Interview Victor Broers

“Een element dat ontzettend belangrijk is, is dat het begrip arbeid een hele nieuwe definitie zal gaan krijgen. Mensen in onze samenleving, en dan bedoel ik niet alleen de hoger opgeleiden, zien werk en privĂ© steeds meer samensmelten. Parallel daaraan zijn ze ook steeds meer op zoek naar zingeving in datgene wat ze doen.”

Lees het hele interview met Victor Broers

Interview Hans Junggeburt

“Kennis wordt niet alleen belangrijker, maar ook mobieler. Ik denk dat we in een arbeidsmarkt terechtkomen waarbij de gemiddelde organisatie niet meer groot genoeg is om een totale kennisuitdaging te geven aan kenniswerkers. Die zullen constant opzoek gaan naar nieuwe uitdagingen.”

Lees het hele interview met Hans Junggeburt

Interview Ton Wilthagen

“Werk zal zich steeds vaker afspelen in minder lange en traditionele dienstverbanden dan vroeger. Het werk zal een veiliger karakter hebben en zich meer op project en taakniveau afspelen. De ideale arbeidsmarkt draait erom dat mensen hun talenten grenzeloos kunnen ontwikkelen en inzetten. De middelen moeten er zijn, maar ze moeten zelf ook verantwoordelijkheid nemen.”

Lees het hele interview met Ton Wilthagen