Actueel Nieuws

Ledenvoordeel – Verzekeringen

Artikel, 27 juli 2015

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen van Zilveren Kruis

NBBU en Zilveren Kruis Achmea hebben goede afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Zo bieden we u (én uw gezin) een goede zorgverzekering. U krijgt 7,5% korting op de basisverzekering, 12.5% korting op de aanvullende verzekeringen.

Ook biedt Zilveren Kruis oplossingen waarmee u verzuim kunt voorkomen en werkt u samen met uw medewerkers aan gezondheid. U kunt denken aan workshops en trainingen waarmee u uw medewerkers weer aan de slag helpt.

Meer informatie
Logo Hollandzorg

Zorgverzekering voor buitenlandse uitzendkrachten

De NBBU heeft een mantelovereenkomst gesloten met HollandZorg, specialist in het verzekeren van buitenlandse uitzendkrachten. Leden van de NBBU kunnen door deze mantelovereenkomst hun buitenlandse uitzendkrachten met korting collectief verzekeren bij HollandZorg.

Meer informatie

Verzekeringen Ziektewet

Logo Acture

Eigen risicodragerschap Ziektewet

Met het Eigen Risicodragerschap Ziektewet kunt u het ziekteverzuim van flexkrachten met de bijbehorende verzuimbegeleiding en uitkering van ziekengeld in eigen hand nemen.
Als NBBU-lid kunt u ervoor kiezen dit bij Acture te doen. Acture heeft in samenwerking met de Goudse Verzekeringen een op maat gesneden mkb-uitzendpolis ontwikkeld.

Meer informatie
Logo FlexCom4

Verzekering Eigen risicodragerschap en aanvulling ziektewet

Als u kiest voor het Eigen Risicodragerschap kunt u het financiële risico en de uitvoering bij FlexCom4 onderbrengen. FlexCom4 verzorgt de verzuimbegeleiding, inclusief huisbezoeken en het inschakelen van overige specialisten zoals bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. De ervaren casemanagers begeleiden dit proces en bepalen tevens de hoogte van het dagloon. Alles wordt voor u geregeld.

Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Logo aovXL

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

aovXL is het grootste onafhankelijke inkoopcollectief voor de hoger opgeleide zelfstandig ondernemer, de hoger opgeleide kenniswerker, zelfstandige in de medische sector en de DGA.
Als NBBU-lid kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer regelen. Nu met extra interessante voorwaarden.

Meer informatie

Overige verzekeringen

logo centraal beheer

Aansprakelijkheidsverzekeringen

Uitzendorganisaties worden steeds vaker aansprakelijk gesteld voor schade die uitzendkrachten oplopen tijdens, of op weg naar en van hun werk. Het lijkt het uitgangspunt van de rechtspraak te worden dat deze werknemers niet de dupe worden.
Goed werkgeverschap verwacht dat de uitzendorganisatie voor dergelijke gevallen een verzekering heeft. Daarom hebben wij voor onze leden met Centraal Beheer Achmea een mantelovereenkomst om de schade te vergoeden die voortkomt uit de aansprakelijkheid en ongevallen van uitgezonden, gedetacheerd en eigen personeel.

Meer informatie
logo heilbron

Pensioenverzekering

Binnen de NBBU-CAO is een nieuwe pensioenregeling van toepassing. Pensioenen liggen enorm in de belangstelling, niet alleen bij uw medewerkers, maar ook bij onze overheid. Onze overheid heeft aanvullende wetgeving georganiseerd, waardoor het aantal kantoren welke pensioen adviseren drastisch zal verminderen.
Reden voor de NBBU om een partner te zoeken welke deze dienstverlening wel volgens de aangepaste wetgeving kan en mag blijven verzorgen. Met Heilbron de Pensioeneconoom is een raamcontract afgesloten.

Meer informatie

Collectief pensioen bij Brand New Day

Pensioen is ingewikkeld en duur? Kan dat niet beter? Reken maar. Daarom werkt de NBBU vanaf nu samen met Brand New Day Collectief pensioen. Tot 30% korting en on-Nederlandse service voor elk lid van de NBBU. Kom alles te weten:

Meer pensioen

Klik hier voor het overzicht van ledenvoordelen

Ledenvoordeel: overzichtspagina