Actueel Nieuws

SEU onderzoekt behoefte aan permanente educatie flexbranche

Nieuws, 6 april 2018

Door veranderende en complexe wet- en regelgeving ontstaat er steeds meer behoefte aan continu scholing binnen de flexbranche. Flexkrachten en werkgevers stellen steeds hogere eisen aan het kennisniveau van de intercedent.

Het onafhankelijke SEU diploma bewijst dat medewerkers over kennis en kwaliteit beschikken. Nu is het tijd om de stap te zetten naar het borgen en up-to-date houden van deze kennis. Daarom start de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) een onderzoek naar de behoefte aan permanente educatie binnen de flexbranche.

Hiervoor heeft de SEU Riet Austie benaderd. Zij heeft als consultant en programmamanager veel ervaring in projectmanagement binnen een breed scala aan organisaties. Deze projecten lopen uiteen van onderzoek naar gewenste veranderingen, implementatie van nieuwe processen of optimalisatie van bestaande processen, tot grote verandertrajecten.

Riet zal onderzoeken hoe de borging van kennis bij de vakbekwame professional vormgegeven kan worden. Permanente educatie en de invoering van een SEU herhalingsexamen behoren tot de mogelijkheden die worden geïnventariseerd.
Heeft u ideeën of aanbevelingen over permanente educatie binnen de flexbranche? Mail deze naar b.kramer@seu.nl