• Privacy statement

    Privacy policy voor bezoekers van de website NBBU.nl

Privacy statement

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt de NBBU alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet de NBBU aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.

 

Hoe gaat de NBBU om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden.

 

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Hierbij worden onder andere het IP-adres van de computer, de aangeklikte informatie en het moment van inloggen geregistreerd. NBBU gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen op de wensen van de websitebezoeker. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruiken we Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

 
LinkedIn en Twitter

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van LinkedIn en van Twitter om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

 

Nieuwsbrief
Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij lezers informeren over branchenieuws en andere actualiteiten. Uw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser.

 

Wat zijn persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar info@nbbu.nl.

 

Opname in relatiebestand
Indien u wilt kan de NBBU uw gegevens ook opnemen in het relatiebestand. Naast informatie die relevant is voor uw lidmaatschap van de NBBU ontvangt u dan ook algemene informatie op het gebied van de flexmarkt. U heeft overigens altijd de optie om de keuze voor het al dan niet toesturen van extra informatie te wijzigen.

U heeft volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in uw eigen gegevens.

Door aanmelding verklaart u zich akkoord met het bovenstaande.

Attentie: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Dit betekent dat u eventuele wijzingen (zoals verandering van adres of werkplek) zelf dient aan te passen.