• Project Duurzame Inzetbaarheid

    De NBBU is wederom convenantpartner in het project. Duurzame Inzetbaarheid van MKB Nederland. Want werknemers binden en boeien, carrières zien op de lange termijn. Dat is de visie van de NBBU op Duurzame Inzetbaarheid. Op deze pagina vindt u alle informatie die bij dit project hoort.

Ervaringen met het project Duurzame Inzetbaarheid

Een jaar lang kregen 27 NBBU-leden de kans om kosteloos en met begeleiding te werken aan het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. “Er zijn veel meters gemaakt”, zegt Hugo Wijtmans die door de NBBU werd aangetrokken om de ondernemers te coachen.

Hoe hebben de NBBU-leden dit ervaren?

Samenwerking met MKB-Nederland

MKB-Nederland organiseert met steun van het ministerie van Sociale Zaken het programma 'Duurzame Inzetbaarheid in het midden- en kleinbedrijf'. Dit programma geeft een impuls aan duurzame inzetbaarheid in het midden- en kleinbedrijf (mkb), door ondernemersverenigingen de ruimte te bieden een specifieke aanpak voor de eigen sector te ontwikkelen en uit te voeren.

Meer over het project van MKB-Nederland

Samenwerking met Capgemini

Uiteindelijk wil de NBBU met dit project bewerkstelligen dat intermediairs een rol spelen in de Duurzame Inzetbaarheid en employability van (eigen) flexkrachten. In samenwerking met Capgemini vertalen wij de resultaten van dit project naar praktijkgerichte oplossingen voor alle NBBU-leden.

Meer over Capgemini