• Waarom NBBU?

  Artikel

  De NBBU gelooft in het belang van een flexibele arbeidsmarkt. En helpt daarom aanbieders in de brede flexmarkt om goed werkgever te zijn voor flexwerkers en aantrekkelijk aanbieder van tijdelijk personeel voor opdrachtgevers.

  Lees verder

Werken bij de NBBU? Bekijk hier de vacatures

vacatures

NBBU voor uitzendkrachten

Wat betekent de NBBU-cao voor u als uitzendkracht? Lees hier praktische vragen, download de verkorte versie van de NBBU-cao en meer informatie voor uitzendkrachten.

Lees verder

Lid worden?

Bent u een ondernemer in de flexbranche en overweegt u om lid te worden van een brancheorganisatie? In deze vrolijke video vertellen leden van de NBBU wat ze van hun brancheorganisatie verwachten en wat de NBBU hen biedt.

Bekijk de video

Waarom lid worden van de NBBU

 • U biedt uw opdrachtgevers kwaliteit en zekerheid
 • U maakt gebruik van de meest flexibele cao die er bestaat
 • De NBBU behartigt uw belangen bij de politiek en beleidsmakers
 • U kunt gebruik maken van de juridische NBBU-Servicedesk
 • U maakt eenvoudig gebruik van NBBU-modelovereenkomsten
 • U bent altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche
Ook lid worden?

Flexibel Werkt: het platform van de NBBU

Flexibel Werkt, het platform van de NBBU, is een opiniërend, agendasettend en informatief online platform voor de leden van de NBBU als professioneel intermediairs op de arbeidsmarkt in flexbranche. Het platform richt zich op ontwikkelingen en de actualiteit in de flexmarkt en wil daarmee bijdragen aan de professionalisering van de intermediairs op de arbeidsmarkt en aan de beeldvorming van de NBBU-leden.

Flexibel Werkt

NBBU aangesloten bij SFU

De NBBU is aangesloten bij de Stichting Fonds Uitzendbranche (SFU). Onder de SFU vallen drie stichtingen met elk een eigen opdracht en dienstverlening, waar NBBU-leden van profiteren. Dit zijn de SNCU, STAF en STOOF.

Meer over SFU