Actueel Nieuws

Meld u aan voor NBBU-Talks!

Nieuws, 16 april 2018

Er zijn veel moderniseringsmogelijkheden voor het dienstverleningsproces. Er bestaan verschillende innovaties die door zakelijke dienstverleners momenteel al in hun dienstverleningsproces zijn geïntegreerd. De NBBU wil in het voorprogramma van de Algemene Ledenvergadering op 22 mei 2018 een aantal van die innovatiemogelijkheden aan u presenteren en organiseert daarom: NBBU-Talks – Innovatie. We nodigen al onze leden uit om zich hiervoor aan te melden.

Het programma van NBBU-Talks ziet er als volgt uit:

16.00 uur: Inloop

16.05 uur: Start middagprogramma onder leiding van Hans Junggeburt.

16.10 uur: Advocaat Martijn Loth neemt u mee in de wereld van Digitaal Ondertekenen en het nut en belang daarvan voor uw organisatie. Martijn Loth werkt bij het innovatieve advocatenbureau Kennedy van der Laan en is winnaar van de Gouden Zandloper 2018, de award voor jong talent in de advocatuur.

16.35 uur: Hans Junggeburt introduceert NBBU-Talks en geeft zijn visie over het belang van innovatie in de uitzendbranche.

16.45 uur: Tijd voor de NBBU-Talks. Een aantal vertegenwoordigers uit de digitale wereld presenteren u in korte Talks van maximaal 10 minuten innovatieve oplossingen om uw dienstverleningsproces te verbeteren.

18.00 uur: Pauze – Broodjesbuffet

19.00 uur: Start Algemene Ledenvergadering NBBU

Let op: u dient zich apart voor de ALV en het middagprogramma aan te melden. Dat kunt u hier doen (eerst aanmelden)

Aanmelden voor NBBU-Talks