• Zzp-bemiddelaar

  De NBBU heeft een keurmerk voor bemiddeling van zzp'ers in de markt gezet. Op deze pagina vindt u informatie over onder meer certificering voor zzp-bemiddelaars, de NBBU-lobby voor de belangen van intermediairs en de wijze waarop de NBBU met partijen samenwerkt en zzp-intermediairs vertegenwoordigt.

Werken met zpp'ers

Een groot deel van onze leden houdt zich in meer of mindere mate bezig met het bemiddelen of door middel van tussenkomst werken met zzp'ers. In speciale livecharts hebben we een aantal inzichten over de ontwikkelingen bij zzp'ers voor u in kaart gebracht.

Bekijk de livecharts
 • Vraag uw ZZP-keurmerk aan!

  Bemiddelt u tussen ZZP'ers en opdrachtgevers? Vraag dan het keurmerk ZZP-bemiddeling aan, zodat uw opdrachtgevers en zzp'ers weten dat u op correcte wijze bemiddelt.

  > Lidmaatschap aanvragen

NBBU start pilot voor keurmerk zzp-bemiddelaars

Marco Bastian voorziet onzekerheid bij afschaffing VAR en kondigt start aan van pilot voor keurmerk zzp-bemiddelaars

> Opinie - Stel nieuwe wet uit totdat positie ZZP duidelijk is

Agenda

 • Bijeenkomst zzp-intermediairs

  Op donderdag 9 maart 2017 van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de NBBU in Van der Valk Hotel Zwolle een gratis bijeenkomst voor leden die samenwerken met zzp'ers of van plan zijn dit te doen. We bespreken met u de laatste ontwikkelingen rond de inwerkingtreding van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (WDBA).We informeren u over relevante actualiteiten en over ons keurmerk voor het bemiddelen van zzp-ers.

  9 maart 2017 10:00

  Zwolle

  NBBU

  Aanmelden

Niet gevonden wat u zocht?